Politica de returnare

Politica de returnare

RETURNAREA PRODUSELOR

Persoana Fizica Autorizata Ciorba Bogdan-Cristian ofera un termen de 14 de zile  pentru returnarea produselor comandate on-line pe www.waceeramacrame.ro . Conform legislației in vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, care aprobă ordonanța, „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Renunțarea la cumpărare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Client (prin transmiterea către firma de curierat, agreată de companie, a comenzii de ridicare a coletului de la cumpărător), iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Plata returului va fi suportata de catre client si platita la ridicarea coletului. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Dacă produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai in contul IBAN al clientului sau pe contul de card cu care s-a făcut plata inițială. Nu se acceptă colete cu valoare ramburs. Nu se returnează taxele de curierat, doar valoarea produsului.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. O.U.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță. Clientul nu are dreptul sa opteze decât o singură dată pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art. 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile inlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de inlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare in mod repetat va putea fi considerată un abuz.

Pentru a semnala in scris intenția Dvs. la renunțarea la cumpărare vă rugăm sa trimiteti un mail la office@waceeramacrame.ro  sau sa ne sunati la 0740013420/0749510604.