Despre noi

Despre noi

Bine ați venit la Waceera Macrame

Mereu am fost fascinată de faptul că poți face atât de multe cu o simplă sfoară, așa că m-am hotărât să merg pe acest drum, dând viață proiectului Waceera Macrame. Acum vreau să împărtășesc această artă și acest stil de a crea obiecte de artă decorativă cu cât mai mulți oameni.

Am început să am primele mele comenzi chiar înainte de primul an de liceu. Pentru că atunci era foarte greu să găsesc sfoară de cânepă de calitate, am încetat o vreme să mai împletesc. Dar întotdeauna am avut un bețișor superb undeva în casă sau o sfoară pe care o pot folosi pentru a crea oricând și oriunde. Lucrările mele au ajuns în multe colturi ale lumii deja, și sunt întotdeauna încântată să le văd plecând la noile lor case.

De ce să ne alegi...

Ca brand, la Waceera Macramé am încercat întotdeauna să fim conștienți în ceea ce privește materialele necesare pentru fiecare proiect. Articolele Waceera Macramé sunt fabricate din sfoară din bumbac 100% reciclat și din materiale naturale durabile, ce respectă integritatea naturii. Nodurile sunt realizate fiecare cu o intenție, folosim fiecare risipă de frânghie pentru alte proiecte, mai mici, dar încă frumoase și facem mici cadouri pentru fiecare comandă.

Singurul furnizor pe care îl avem pentru produsele noastre, folosește deșeuri textile de calitate, recupereaza materialele care au fost considerate uzate și le folosește în crearea unor produse frumoase, de valoare, gata de a fi folosite de noi, artiștii macrame. Nici apa și nici substanțele chimice toxice nu sunt implicate în producerea sforilor. Aceștia încearcă să minimizeze pe cât posibil consumul de energie și să reducă emisiile de CO2. Sfoara este înfășurată pe o bobină de hârtie biodegradabilă.

Credem că toate produsele noastre sunt un exemplu de îmbrăcăminte și accesorii creative și moderne, dar ecologice și durabile, care sunt unice, atemporale și pline de suflet. Toate creațiile de macrame sunt realizate manual, folosind modele creative pentru a personaliza fiecare piesă și, prin urmare, majoritatea lucrărilor sunt speciale și unice, chiar dacă par a fi asemănătoare, niciodată nu există 2 piese exact la fel.

Implicare
0 %
Seriozitate
0 %
Calitate
0 %
Handmade
0 %

Află mai multe...

Când încep să lucrez la un proiect, mă transpun într-o lume nouă, o lume a creației, o lume care îmi permite să dau frâu liber imaginației și să fac ceva minunat doar cu mâinile mele și niște sfoară. În fiecare lucrare îmi las o bucată din suflet, fiecare creație este importantă pentru mine și îmi doresc ca cel care o primește să se bucure de ea exact așa cum m-am bucurat de ea când am creat-o.

Chiar și cu un copil mic acasă, găsesc mereu suficient timp pentru pasiunea mea, știu că îmi place foarte mult ceea ce fac și știu și cât de mult înseamnă pentru mine. Pentru mine este relaxare și terapie să înnod aceste minuni, cea mai mare satisfacție a mea este să intru într-o cameră și să văd ceva făcut de mine. Aproape toți cunoscuții mei au ceva făcut de mâinile mele, lucru care ma bucura enorm si imi ofera o satisfactie maxima.